Wie zijn wij?

Wat heeft ertoe geleid dat we Masters in Strategy zijn gestart en wie zijn wij eigenlijk? In een notendop wat over ons, we willen graag met je kennismaken!

Masters in Strategy is volledig voortgekomen uit de wens om mensen te helpen. Niet eens perse bedrijven, maar echt de mensen erachter. We komen in aanraking met ondernemers die het lef en de skills hebben een product of dienstverlening op poten te krijgen, of die het familiebedrijf runnen dat al generaties bestaat. De gaafste doelgroep die er is! Dit brengt enorm veel verantwoordelijkheid met zich mee, een last die wij zelf ook maar al te goed kennen. Daar tegenover staat de zingeving waarin het kan resulteren, als alles goed gaat. Ook die kennen we als geen ander. Om dit te combineren met de ontwikkelingen die op technologisch vlak gaande zijn, moet je van goede huize komen om dit allemaal draaiende te houden. Al moet je er in de eerste instantie misschien niet aan denken, het kan toch prettig zijn om af en toe te sparren met een extern persoon die (h)erkent waar je tegenaan loopt.

Wat maakt dat wij de kennis in pacht hebben?

Door de jaren heen hebben we ontdekt dat we snel scherp hebben wat er precies speelt binnen een bedrijf en hoe we hier een positieve wending aan kunnen geven. Daaraan heeft ook bijgedragen dat we al een tijdje op deze aardbol rondlopen en we veel bedrijven hebben mogen begeleiden.

Onze kracht zit hem erin dat we in het bedrijfsleven zijn gepokt en gemazeld, waardoor we met een kritische blik naar jouw bedrijf en strategie kijken. Bovendien kunnen wij de vertaalslag voor je maken naar de aansluitende (online) marketinguitingen. Dit gaat verder dan het bepalen van de propositie, we duiken samen echt in de dagelijkse gang van zaken bij jou op de werkvloer.

Even kennismaken

Masters in Strategy is ontstaan door een uniek samenwerkingsverband tussen Erik Davids van Meceda en Jan-Paul Steggerda van het voormalige Communication Plan. Sinds 2019 zijn zij gefuseerd gezamenlijk verder gegaan onder de naam Meceda.

Wie is Jan-Paul?

Sinds het moment dat internet een platform werd, was Jan-Paul er als de kippen bij. Inmiddels 25 jaar later, helpt hij bedrijven als zeer ervaren communicatie- en marketingstrateeg. Ook begeleidt hij bedrijven op het gebied van sales en heeft diverse trainingen gegeven. Jan-Paul weet als geen ander dat je eerst als bedrijf goed in elkaar moet steken, voordat je met je marketing aan de slag gaat. Een zoveelste website laten bouwen gaat pas zoden aan de dijk zetten als je weet welke doelgroep je wilt bereiken, wat voor informatie hier op moet staan, maar ook of je je budget op dit moment überhaupt wel aan een website moet besteden.

Wie is Erik?

Erik is een aanpakker. Met jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en programmeur, gaat hij voor je aan de slag. Van het ontwerp van je visitekaartje tot het bouwen van je website.  Eigenlijk komt het niet vaak voor dat iets niet kan, en anders zoekt hij het wel voor je uit. Overigens weet hij ook waar zijn expertises niet liggen, maar hiervoor kent hij wel de juiste persoon om de klus voor je te klaren. Ondanks zijn pragmatische kijk op zaken en zijn hieraan evenredige karakter, hecht Erik veel waarde aan een goede klantenbinding en loyaliteit. Heb je iets nodig? Dan regelen we dit!

Even contacten?

Bel ons even als je geïnteresseerd bent,
of stuur een mail of je melk en/ of suiker in je koffie wilt.