Vinger aan de pols

Je bent ondernemer, geen knowitall. Je zoekt graag je zaken zelf uit, maar moet dat echt allemaal zelfstandig? Nee! Daarvoor heb je een sparringpartner.

Een plan uitrollen naast alle andere verplichtingen die je als ondernemer hebt, verandert vaak in een ondergeschoven kindje. Logisch! Brandjes moeten eerst geblust worden. Jij weet als geen ander dat het binnenhalen van een klant buitenproportioneel veel tijd en geld kost ten opzichte van het behouden van je klanten.

Maar klopt het eigenlijk wel dat je brandjes aan het blussen bent? Is het niet raar dat je het ineens druk hebt en dat je vooral reactief handelt? Hoe zou het zijn als je weet wat je kunt verwachten en dat je globaal goed kunt sturen op de te verwachten klussen?

Topsporters verzamelen een team om zich heen, waarom jij niet?

Ondernemen is hard werken. Buffelen, niet opgeven, je elke dag van je beste kant laten zien. Het is eigenlijk topsport. Maar topsporters verzamelen een team van experts om zich heen. En jij? Jij draagt veel, of misschien wel alle verantwoordelijkheden in je eentje.

Deze mentaliteit vinden we fantastisch, daarom werken we ook graag samen met ambitieuze bedrijven en mensen. Tegelijkertijd hebben we geleerd dat je dit niet allemaal alleen hoeft (en zou moeten) doen en dat een ondernemerscoach hierbij kan helpen. Daarom hebben we hier iets op bedacht.

Vinger aan de Pols abonnement

Het Vinger aan de Pols abonnement betekent niets meer en niets minder dan een periodieke sparringsessie met een expert, zodat je:

 • Een stok achter de deur hebt om met je plan bezig te gaan
 • Je klanten nog steeds minstens zo goed kunt blijven bedienen
 • Meer grip krijgt op de gang van zaken
 • Je manier van werken verandert van reactief naar proactief

Dit kan een eigen sparringpartner zijn, een marketingstrateeg of juist een coach met wie je afstemt wat een passende strategie is voor jouw bedrijf.

Hoe kun je dit voor je zien?

Bij het Vinger aan de Pols abonnement heb je:

 • Elke maand een afspraak
 • Inzicht en overzicht waar jij dit nodig hebt
 • Ondersteuning voor de continuïteit van je bedrijf
 • Eén aanspreekpunt om strategisch verder te groeien
 • Altijd je eigen strategische marketingpartner
 • Altijd je eigen persoonlijke sparringpartner
 • Een uitgebreid netwerk aan specialisten die altijd voor je klaarstaan

Vanaf nu werk je niet meer in je bedrijf, maar aan je bedrijf.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We gaan als eerst met elkaar om tafel en bespreken waar op dit moment de pijnpunten liggen. Dit weet jij zelf als geen ander, maar doorgaans hebben wij hier na een gesprek ook onze ideeën over. Aan de hand hiervan bepalen we samen welke aanpak het best bij jou en je bedrijf past.

Waar zit ik aan vast?

Het enige wat we op voorhand kunnen meegeven, is dat we altijd een minimale periode van 6 maanden met elkaar aan zullen gaan. Niet omdat we in een maand niet al veel gedaan kunnen krijgen, maar omdat we hebben gemerkt dat het tijd kost om het uitrollen van je groeiplan te integreren in je manier van denken en je manier van werken.

Net als bij het volgen van een dieet, komt er na vliegende start waarin alles nieuw en enerverend is, het moment dat je het op een lager pitje wilt zetten. Wanneer het zover is, zijn wij er om toch door te zetten. Bovendien kost het tijd om elkaar beter te leren kennen, dat lukt ons (al denken we soms van wel) niet na 1 of 2 gesprekken.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Of juist een beetje benauwd?

Neem contact op
wij helpen u graag een stapje verder!