Verdienmodellen

Kun jij volgend jaar je personeel nog betalen? Of moet er juist personeel bij? Kun jij je collega’s voorzien van verantwoorde, ergonomische bureaustoelen? Wanneer stap jij in je nieuwe Tesla?

Heb jij zicht op je verdienmodellen?

Dit zijn allemaal vragen die afhangen van jouw verdienmodellen. Op heel internet struikel je over deze term, maar toch merken we verbazingwekkend vaak dat ondernemers zich hier niet van bewust zijn. Ook is bij veel ondernemers niet bekend dat het hebben van verschillende verdienmodellen ook bij een bedrijf kan passen, of dat een verdienmodel destijds goed uitpakte, maar tegenwoordig niet meer.

Om die reden hebben we besloten hier werk van te maken. We helpen je niet alleen te bepalen welk verdienmodel het best aansluit op jouw bedrijf, maar we helpen je ook bij het integreren van dit model in je businessplan.

Is dit interessant voor jou?

Ben jij een ondernemer die:

  • Toe is aan upgrading van zijn verdienmodellen
  • Wil groeien
  • Met de markt wil meebewegen
  • Meer rendement wil behalen op de activiteiten

Dan hebben we een aantal opties voor je

Afhankelijk van de tijd die je hebt, hebben we een drietal trainingen uitgewerkt, ieder in eigen vorm.

Powersessie

Tijdens de powersessie nemen we je in een uur tijd mee in verdienmodellen, welke soorten er zijn, wat voor- en nadelen zijn van een specifieke keuze en alle tips & tricks die hiermee gepaard gaan. Ben je zeer zelfstandig, heb je weinig tijd, maar voel je dat je hier wat mee moet? Dan is de powersessie perfect. Kort maar krachtig.

Workshop

De workshop is een sessie die een dagdeel duurt. Deze workshop bestaat gedeeltelijk uit een presentatie, maar we zetten je ook aan het denken en gaan aan de slag. Na deze workshop heb je in vogelvlucht inzicht gekregen in je eigen bedrijf, het verdienmodel dat hieraan is gekoppeld en houden we bovendien tegen het licht of deze keuze de juiste is en waarom. Bij de workshop kan iedereen aansluiten. Dit wil zeggen dat je ook een kijkje in de keuken krijgt bij andere bedrijven en dit leidt vaak tot goede discussies. De workshop wordt daarom doorgaans goed ontvangen.

In-Company

Merk je dat het de perfecte timing is voor een training in enige vorm, maar wil je vooral dat niet alleen jij, maar ook je gehele team hierbij aansluit? Dan kies je voor de In-Company training. Dit is een zeer uitgebreide training, waarbij we in 3 dagdelen jouw bedrijf volledig doorgronden. Door dit niet in je eentje, maar met al je collega’s te doen, pakken we ook andere vraagstukken of pijnpunten mee en wordt iedereen betrokken in het proces.

De In-Company trainingen zijn zeer geschikt voor organisaties die snel zijn gegroeid en waar dreigt dat er losse eilanden zullen ontstaan. Door samen de In-Company training te volgen, krijgt iedereen de ruimte mee te denken en mee te groeien.

Veel opties, veel mogelijkheden. Meer hierover weten?

Neem contact op
wij helpen u graag een stapje verder!